Dizi Evi

Tam Versiyon: Selen Seyven Sevgisi...
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2 3
Sevgili Selen ...

Bugün yine içimden geçenleri satırlara dökmek istedim ...Ekranların gözbebeği...Kimi zaman Gülşen kimi zaman Pınar kimi zamansa Selen olarak ekranlarda gördük seni...3 karakter tamami ile birbirinden zıt fakat Üç karakterde birbirinden hoş şeker mi şeker ....
Önce Genco'da Pınar olarak tanıdık seni...Masum melek ve aşkına sahip çıkan bir Üniversiteli kız olarak,müziğe olan düşkünlüğün se unutulamaz...Artı
Bütün bunların yanı sıra haksızlığa karşı dimdik durman ,haklının yanında durup haksızlıktan uzaklaşmak için evi terketmen muazzam bir cesaret ister..
Gelelim Selene sana olan sevgimiz okadar sonsuz ki bu sevginin sonu yok..Seni sevmenin bedeli ise ..Karşılıksız ölesiye seviyoruz seni...Karşılığının olmayacağını bile bile...İşte Selen Seyven sevgisi böyle birşey...Çarşamba günleri geldiği vakit tıpkı bugün olduğu gibi ayağımız yerden kesilir ve heyecandan kalbimiz bir kuş gibi pıt pıt atar...
Son olarak Gülşen karakteri sana çok güzel gitmiş..Sana Ata binmek ve asilik çok yakışıyor....ayrıca jest ve mimiklerinide unutmamak lazım Wink

Saygılarımla Totti ....
ii de meLih ben seLeni hiç diziLerde seLen karakteriyLe görmedimm Smile
Vay be yine döktürmüsün.
tubaaa demiş kiii de meLih ben seLeni hiç diziLerde seLen karakteriyLe görmedimm Smile

Onu kastetmek istemedi melih...

Tv'de selen olarak.Magazin de falan filan...Smile
saol abdullah Wink güzel açıklama olmuş Big Grin ufak bi heyecanla yapılmış hata var cümlede Big Grin Wink
yaw arkadaslar aramizda para toplayip su melihi tedavi ettirelim...olmayacak bu is böyle...ya o dellenecek, ya biz dellenecez yada selen bigün gercekten gelip "tottir ol tit " diyecek yaw Big Grin Big Grin Big Grin
atemuer demiş kiyaw arkadaslar aramizda para toplayip su melihi tedavi ettirelim...olmayacak bu is böyle...ya o dellenecek, ya biz dellenecez yada selen bigün gercekten gelip "tottir ol tit " diyecek yaw Big Grin Big Grin Big Grin

Big Grin Big Grin Big Grin
Sayfa: 1 2 3
Referans URL