Dizi Evi

Tam Versiyon: Dangalak Hülya Avsar !!!
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
kendisine sanatci diyor....topluma örnek olmaya calisiyor...dangalagin söyledigi lafa bak!...yani ne diyeyim birazda siz yorum yapin...sanirim erken bunama dedikleri böyle bise olsa gerek...

Allahim sen bizleri böyle cahil, bilgisiz, fikirsiz ama dili kocamanlarin şerrinden koru.

hürriyet gazetesinin haberidir...

Hayvan keserek bayram yapmayı aklım almıyor [Resim: 6222786tv3.th.jpg]

Hülya Avşar, kardeşi Helin Avşar’ın sahibi olduğu internet sitesinde "Hayvan keserek bayram yapan bir dini aklım almıyor" başlıklı bir köşe yazısı kaleme aldı.

Avşar, "Son zamanlarda Türkiye’de bana göre alttan hiç kimsenin tahmin etmediği, Müslümanlığa farklı bakan bir jenerasyon geliyor" dediği yazısında, tartışma yaratacak görüşlere yer verdi.

Ünlü oyuncu, "Benim fikrimi sorarsanız; İslami değerlerimizi şimdiden korumaya başlarız. Asıl tehditkar pozisyonlar yolda geliyor. Size en ufak örnek veriyorum; çok sevgili bir ahbabımın 9 yaşındaki torunu, babaannesine şöyle bir soru sormuş, ’Hayvan keserek bayram yapan bir dini aklım almıyor!’ İşte bu soru bana da şok!!! Mantıklı gelen bu soru alttan nasıl bir jenerasyon geldiğini size de fark ettiriyor mu? Belki de beni etkileme sebebi, benim d son yıllarda kurban kesmek yerine daha hayırlı olacak bir şeyler yapmayı tercih ediyor olmamdır" dedi.

bu vesile ile güzel bi sözüde paylaşmak isterim sizlerle : " laf biliyorsan konuş, sözünden hisse kapsınlar....bilmiyorsan sus ki seni adam sansınlar "
ne güzel söylemiş bilen kişimiz Big Grin
Amin...

İslam dini hakkında fikir belirtmek sanamı kaldı...

-Diyecek birşey yok.
boylelerini allah islah ettsin
Çok büyük hata etmiş Hülya Avşar böyle bir yazı yazmakla...Tamam kendisi biraz salaktır ta en azından her Müslüman gibi dinine bağlı olduğunu zannederdim.. Daha dinini bilmiyor yaw bu kalkmış garip yazılar yazmış ...
evet biraz önce haberlerde dinledim..
aslında hayvanları kesmek hiç hoş deil ama Allah^ın emri bu Wink
totti demiş kiÇok büyük hata etmiş Hülya Avşar böyle bir yazı yazmakla...Tamam kendisi biraz salaktır ta en azından her Müslüman gibi dinine bağlı olduğunu zannederdim.. Daha dinini bilmiyor yaw bu kalkmış garip yazılar yazmış ...

Amann bosversene MeLih bu kadaın guya musluman ne biçim musluman o zmaan Haç'Lı koLye takio,kurban kesmeyi yabani buLuyor ataist oLsun o zaman...
Referans URL