Dizi Evi

Tam Versiyon: Cesaretin Var Mı Aşka Hakkında...
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2
Df'den alıntıdır...

OZGENIN SAYFASINDAKI YAZIYI AYNEN AKTARIYORUM

SELAM ARKADAŞLAR ... EVET ÜZÜLEREK SÖYLÜYORUMKİ DİZİ YAYINDAN KALKMIŞTIR AMA SADECE KANAL D den ...

BUGÜN KANAL 1 ile ANLAŞMA YAPILDI HERŞEY YOLUNDA GİDERSE 1 HAFTA SONRA KANAL 1 EKRANLARINDA OLACAĞIZ.

YORUM:

İnanın çok ama çok üzgünüm... dizinin yayından kalması değil üzüldüğüm. sizlerin bu denli diziyi sevmeniz CESARETİN VAR MI AŞKA dizisinin bunu hak etmemesi gerekirdi. ama bazen prodesürler işin içine girince biz oyuncuları ve bizleri severek izleyen izleyicileri derinden yaralıyabiliyor. Tabiki tek tesellimiz dizinimizin KANAL 1 ekranlarında devem edeceği... şunu unutmamamız gerekirki. Birçok dizi ( SİLAHLARIN konuştuğu ve sevişme sahnelerinin bol olduğu ) içereiklerinin kötü olması halinde bile tutulabiliyor.

BELKİDE KANAL D SİZLERİN MAİLLERİYLE ŞİKAYETLERİNİZLE DİZİYİ GERİ ALIR. AMA BU SEFERDE KANAL 1 VERİRMİ BİLMEM.

Şimdi ben sizlere soruyorum BİZ dizimizde bu sahnelere yer vermedik diye SUÇLUYUMUZ...?

HEPİNİZE TEŞEKKÜRLER KANAL 1 DE GÖRÜŞMEK ÜZERE... SİZLERİN SAYESİNDE BURAYA KADAR GELDİK TEŞEKKÜRLER

-------------------------------------------------

ARKADAŞLAR YENİ HABER GELDİ VURGUN BEYDEN!!! (dizi oyuncusu)

aynen aktarıyorum mesajını;

Selam arkadaşlar ... az önce haberini aldım bu hafta 8. bölüm yayında olacak... Şimdi size çok iş düşüyor.

CESARETİN VAR MI AŞKA SHERE 14,80
DUGUN SARKICISI SHERE 19,50
AKASYA DURAĞI SHERE 21,10
GECE GÜNDÜZ SHERE 24,25

SHERE baktığınız zaman biizm dizinin SHERE si düşük işte bu yüzden yayından kaldırılma talebinde bulunuldu.

BU HAFTA BU SHERE YÜKSELİRSE HERŞEY NETLEŞİCEK YA DEVAM YADA KANAL 1

REKLAMLARDA BİLE KANAL DEĞİŞMEMESİ SHERE BELİRLER. ve DİZİ TAM BAŞLADIĞI ANDA AÇILMASI...

HAYDİ ARKADAŞLAR ŞİMDİ HERZAMANKİNDEN DAHA BİRLİK OLMA ZAMANI.

TEŞEKKÜRLERRRRRR.....

ve bi haber daha =) hepsi df den alıntıdır..

Özgenin sitesindekilerde kesin olup olmadığını soruyorlar. Dizimize hem kanal 1 hemde trt 1 talep olmuş. yine vurgun beyin mesjaını aynen kopyalıyorum;

ŞİMDİ TEKRAR KONUŞTUM ve DİZİYİ TRT 1 , KANAL 1 iki kanalda istiyor. Ama anlaşma imzalanmadı...

Bu haftaki reyting olayına bakılacak. Bugün ve daha sonra reytigler iyi olursa yani SHERE ler herşey değişebilir.

Olmazsa KANAL 1 TRT 1 gösterime girecek. ben hemen kesinleşince sizlere bilgi verecem...

Ben yanınızdayım...
paylaşım için saol
TşkrLer ..
evet bende grdm biraz önce tvde yeni böLümü yayınLanıcak bu hafta Wink
saol apo.inş bu hafta güzel gelirde kanald de kalır...
ee dizi bitmiyorki fragmanlarda dönüp duruyor Big Grin
Gerçi bu kanal d nin her daim bir kılıfı vardır ... dizileri yayından kaldırmak için Wink
inşallah dewam eder ya
Arkadaşlar son durumu hakkında bi bilgisi olan var mı ??

Aydın Doğan sana lanet olsun yaa... Adi şerrefsiz herifin tekisin...
Sayfa: 1 2
Referans URL