Dizi Evi

Tam Versiyon: 17 AĞUSTOS UNUTMADIK UNUTMAYACAĞIZ ...
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2
Sene 1999 Aylardan Ağustos ...Sımsıcak bir yaz akşamı Adapazarında hiç çekilmez bir hava vardı Hava o kadar sıcaktıki .. İnsanın denize biryerlere gidesi geliyordu .. Bizimde Karasuda Adapazarına 30 km uzaklıkta bir yazlığımız vardı .. Dedemle Babanemi Adapazarındaki evde bırakıp 16 Ağustos Sabahı yazlığımıza gittik ... Nerden bilebilirdik ki Gecenin 3 ünde o felaketin başımıza geleceğini .. O Gece herkes gibi eğlendik ve Yıldızların kayışını seyrettik gecenin 2.30 zunda eve döndük ... Saat 3.03 idi o saati o dk yı o sn yesi gözümün önünde ... Yazarken tüylerim diken diken bi okadarda üzüntülüyüm ...Bizim yazlığımız yıkılmadı bir kaç kırık ve gardolap düştü .. Ya Adapazarında ....
Adapazarına hemen döndük .Merkezdeki o manzara ...Allahım Cehennem bu olsa gerek dedim içimden... Evimize gittik evimiz yanıor orta hasarlı ..Dedemle Babanemi sağ salim aldık oradan Ya ben o gece evde olsaydım gardolabım benim yattığım yatağın üzerinde düşmüş .... Ya diğer akrabalarım ... Baba tarafından teyzemi kurtaramadık 2 gün uraştık fakat hayatını kaybetti .. evleri perişan ufacık bebekleri 8 saat sonra abisinide akut 6 saat sonra çıkardı ...
Ya Gölcük oradanda aldık 2 acı haber...

o günleri anlatmaya yetmez tarif ....

ALLAH BİDAHA YAŞATMASIN BİZE BU ACIYI ....

17 AĞUSTOS SENİ HİÇBİRZAMAN UNUTMADIK UNUTMAYACAĞIZ ...
ooff ooff..
evet yarın 17 ağustos....
bu depremde yakınları vefat eden,ocakları sönen,evlerini kaybeden ailelere geçmiş oLsun diorm...
inşLh. bir daha böyLe bişi asLa oLmaz Sad
Bu gece 3.03 te Şehirde yine anma şenlikleri olacak hiç katılamadım ama...
Yarın Sakaryaspor yunan takımı ile sezon açılış maçı yapacak..
O maçtan sonra anma etkinlikleri olacak ....Ona katılacam Sad
hımm keşke bende katıLabiLsem... Sad
9 sene geçti dile kolay ... Fakat izleri hala geçmedi ...
Çok doğru bir söz...

UNUTMADIK,UNUTMAYACAĞIZ,UNUTAMAYACAĞIZ...
romantik_17 demiş kiÇok doğru bir söz...

UNUTMADIK,UNUTMAYACAĞIZ,UNUTAMAYACAĞIZ...

ewt çok doğru bir söz...
Sayfa: 1 2
Referans URL