Dizi Evi

Tam Versiyon: Küçük Kadınlar'ın basında çıkan haberleri[TEK BAŞLIK]
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2
Küçük Kadınlar devam edecek mi? Ayça İnci'den yeni dizi... İki Aile'nin çocuk oyuncuları başarılı oldu. İşte dizilerden son haberler...

Kanal D'nin yaz dizileri arasından yeni sezona gidecek dizi şimdiden belli; "Küçük Kadınlar". Yaz döneminde zaman zaman yüzde 30 share'leri gördü, gerçekten yaz dönemi dizisi olmanın üstüne tırmandı. Bu dizinin bir başka olayı da kadroda. "İsimsiz oyuncular" çoğunlukta. Yani bu diziyle parladılar. Hande Soral'ın mesela ilk deneyimi. Soral oyuncu da değil. Ama tabii Ahmet Levendoğlu ve Hülya Şen gibi tecrübelerle de süsleniyor dizi. Bu arada oyuncular ile anlaşma 26 bölüm üzerinden yapılmış bulunuyor.
TşkrLer =))
süper bir dizii Wink
Recai Abimden duyduğuma göre ekim ayı sonuna kadar sürcekmiş. en fazla o kadar yani ekim ayı sonudan öncede bitirebilirlermiş.
paylaşımın için saol .. güzel bir diziydi
SeRDaRDuRaN demiş kiRecai Abimden duyduğuma göre ekim ayı sonuna kadar sürcekmiş. en fazla o kadar yani ekim ayı sonudan öncede bitirebilirlermiş.
her söylenene inanmamak lazım bence serdar..
genco içinde sezon finali,kışın da devam edecek dendi.. Wink
SeRDaRDuRaN demiş kiRecai Abimden duyduğuma göre ekim ayı sonuna kadar sürcekmiş. en fazla o kadar yani ekim ayı sonudan öncede bitirebilirlermiş.

efsane yok hiç ortalıkta ....
Recai abine selam söyle benden Wink
Bu diziyi ilk defa izledim o da son sahnesini ...
İçim burkuldu izlerken ...Bana Aliyeyi hatırlattı..
Aliyeyi hatırlayanlar bilir o da Çocuğunu kayınvalidesine kaptırdığında araba arkasından koşturmuştu o bölümdede yıkılmıştım .. Şimdiki sahnede çok üzücüydü..
bu arada o kızın yanındaki çocuk resmen seyretti olayları
Sayfa: 1 2
Referans URL