Dizi Evi

Tam Versiyon: dizi baştan olurmu :)
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2
slm arkadaslar
yazinbize@kanald.com mu ne vardı
biz buraya genconun tekrar bölümlerini haberlerden önceye koyun falan diye mesaj atsak çok kişi dizinin tekrarını verirlermi acaba
ben 4.bölümde youtube dan indirmeye bıktım Smile
aslında birlik olup hep beraber hareket edersek elbette tekrarını yayınlarlar hatta inanıyorum ki devamını bile çekebilirler.. yürek gerek bize. öncülük edecek insan bulmak zor.
serdar emin ol bi tek sen deil 70 milyondan en az 1.000'i genconun tekrar başlaması için mail atmışlardır Wink
bu arada bence tekrarları anca kışın izleriz..
serdar arkadasım unut artık genconun 52.bölümü olmicak Big Grin o dizi bitti
umarım.. ins olur ya
Serdar abi hic vazgecmiyeceksin dimi...Big Grin
vazgeçmek yenilmeyi peşinen kabul etmektir. içimde az bişey de olsa kalan bi umut var. bu umutu yaşatmaya devam edicem. tekrarı ya da devamı mutlaka olucak. inanıyorum buna. hepinize sevgilerle...
Üfff serdar bırak bu edebiyat laflarını kanal d nin işi gücü yok milletin maillerinden yola çıkarak diziyi devammı ettirecek belki sizin gönderdiğiniz mailler hiç ama hiç bakılmadan bi tuşla siliniyodur yani yok bir olalım mail yağmuruna tutalım dizi tekrar devam etsin bunlar boş işler artık sende bırak bu işleri artık milletin alay konusu olmaktan vazgeç güzel kardeşim.Ama tekrarları olur merak etmeyin kışın falan.
Sayfa: 1 2
Referans URL