Dizi Evi

Tam Versiyon: Hareketli avatar yaparken...
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2
ya hareketli avatar yaparken resimler varya o resimleri nerden buluyruz..yani mesela sanıye sanıye cekılmıs resmler olması lazımki birleştirdiğimde hareketli o görüntüyü versin peki o tür resimleri nerden bulabılırım?
Ben bu konu ile ilgili bir video tutorial hazırlamıştım. Bu da linki.

http://www.gencoforum.com/video-dosyalar...-5380.html
Hareketli avatar yaparken ilk başta resimleri gif formatıyla kaydediyorsun.Sonra gifmax diye program var.Ondada avatarları koyup süresini felan ayarlıyon.Sonra kaydediyon.Zor bişesi yok.Wink
paylaşım için teşeküreler
romantik_17 demiş kiHareketli avatar yaparken ilk başta resimleri gif formatıyla kaydediyorsun.Sonra gifmax diye program var.Ondada avatarları koyup süresini felan ayarlıyon.Sonra kaydediyon.Zor bişesi yok.Wink

sağol... ben de faydalanmış oldum... ama bu programların hepsini bilgisayarıma yüklersem bilgisayarımın vay haline her halde.... çünkü zaten dolu... Wink
anlamadınız beni..
arkadaşın verdıgı videodada mesela bir sürü resmi birleştirip yapıyor..Ben o birsürü saniye saniye çekilmiş resimleri nerden bulucam...
gif prog. var bende
Gizem demiş kianlamadınız beni..
arkadaşın verdıgı videodada mesela bir sürü resmi birleştirip yapıyor..Ben o birsürü saniye saniye çekilmiş resimleri nerden bulucam...
gif prog. var bende
Genco bölümlerinden herhangi bir video yu virtualdub programı ile açıyorum. Gif yapmak istediğim bölümü seçip kaydediyorum. Daha sonra o video parçasını tekrar virtualdub ile açıp, file'dan save image sequence diyorum. Diyelim 30 saniyelik video var elimizde bu videonun herbir frame'ini bir resim dosyası olarak alıyor. Daha sonra imageready programını açıyorum ve image squence olarak kaydettiğim resimleri açıyorum. Sonra bunları gif uzantılı olarak kaydediyorum. Hazırladığım videonun çözünürlüğü biraz kötü oldu sesli bir video tutorial hazırlayacağım bu konu ile ilgili. Youtube'a atarım tutorial'ı. Buraya eklerim o zaman daha anlaşılır olacaktır.
Sayfa: 1 2
Referans URL