Dizi Evi

Tam Versiyon: Mutlu ol sevgilim...
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Geceleri ü?ürdüm ama so?uktan de?il. Tutamamaktan syca?y, tutunamamaktan sycakly?a. Geceler sensiz. Geceler so?uk. Sabahlara kadar ayaz geceler.
Gülümseyerek bakyyorum geçmi?e. Ya?ady?ymyz o güzel günlerin ardyndan sadece bunu yapabiliyorum. Gülerken a?lyyorum. Nasyl diye sakyn sorma; resimlerimize bakyyorum önce. Ya?ady?ymyz güzel anlar geliyor aklyma gülüyorum. Ama sonra, evet sonra, ?imdiki halimize dönüyorum ve gözlerimden ya?lar akyyor. Yçimdeki sevgin canlanyyor.
Ne yaptyysam yok edemedim bu sevgiyi. Kurtulamyyorum bir türlü. Bile bile gün geceye dönüyor bense resimlerimize bakyp, o anlary tekrar ya?yyorum. Acy çekiyor ama kurtulamyyorum i?te. Vazgeçemiyorum senden birtanem.
Oysa ne çok demi?tim kapylmayaca?ym, her ?eye hazyrlykly olaca?ym diye. Me?er benimki sadece kendimi kandyrmakmy?. Ben kendimi sana ilk anda teslim etmi?im me?erse. ?imdi ne yapacaksyn diye sorma bana sakyn, inan bende bilmiyorum çünkü. Yüre?imde sen varken ba?kasyyla olamam. Ba?kalarynda seni arayyp onlary mutsuz edemem.
Ve senden son iste?im. Unut beni. Yeniden do? bensiz. Sakyn kaybetme ya?ama sevincini. Yaptyklarymyn acysyny belle?inden silerek büyü. Yaraly kalbini sar yarynlarla, yeni umutlarla, yeni sevinçlerle. ilerde seni bekleyen mutlulu?a ko?, seni hiçbir zaman vermeyi ba?aramady?ym mutlulu?a ko?. Yoktur seni benim kadar seven ve sevecek olan, bir o kadarda sana layyk olamayan, seni anlayamayan. Ben ya?arym acyny, gözlerini hayal eder, biraz daha içer vururum kendimi kelimelere. Dudaklaryna dokunup seni sevdi?imi söylemeyi özlerim ama ya?arym, a?arym farkynda olmadan.
Mutlu ol, eksik olmasyn yüzünden gülücükler, acylar bulmasyn seni. Mutsuzlu?umla, bu hayat üzerinde bundan sonra hiç olamayacak olmamla, sensizli?imle yargylayyp affet beni. Cezamy çekiyorum ben. Her ?eyden vazgeçerken tek vazgeçemedi?im sana bir çift sözüm var. Seni hala seviyorum. Mutlu ol sevdigim..

alyntydyr...
mutlu ol sewgylym gusel by paylasym
Paylaşım için teşekkürler Wink
sağol paylaşım için...
Referans URL