Dizi Evi

Tam Versiyon: İzmir Bilir Ya(Yüksek Kalitede)
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2
Evet arkadaşlar bundan önce iki konu acılmıs ama onlar online video.Bide 11 mb lık bir link verilmiş.Bu verdiğim ise divx video.Yani televizyondaki görüntünün aynısı..Buyrun;

[Resim: asligungorizmirbiliryaid7.jpg]

http://rapidshare.com/files/100691828/as...y_mett.avi
arkadaşım sağol paylaşım için kalite süper...
sağol paylaşım için....
rudolf sağol ama ben indirdim.ben de yine ses var görüntü yok. hem windows media player da denedim hem de winampta ama olmuyor.
PC'den dolayı kaynaklanan bir sorun..Video da bişey yok.mv2 playerı inidr.Bide onda dene.Bence senin pcnin sürümünde ir hata oldugu için olmuş olabilir...
rudolf demiş kiPC'den dolayı kaynaklanan bir sorun..Video da bişey yok.mv2 playerı inidr.Bide onda dene.Bence senin pcnin sürümünde ir hata oldugu için olmuş olabilir...

sağol.... mv2 player ı nerden indiricem...
harikan demiş ki
rudolf demiş kiPC'den dolayı kaynaklanan bir sorun..Video da bişey yok.mv2 playerı inidr.Bide onda dene.Bence senin pcnin sürümünde ir hata oldugu için olmuş olabilir...

sağol.... mv2 player ı nerden indiricem...

inndir.com a gir.orada bulurusn veya bs5 playerıda indirebilirsin.Oda calıstırırr.Sen bs5 playerı ındır.Fakat eskı surumunu ındır.Yenı surumu ucretlı..
Sayfa: 1 2
Referans URL