Dizi Evi

Tam Versiyon: Genco'yu kim kurtarır ???
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2 3 4
Arkadaşlar hepimizin bildiği gibi GENCO 31. bölümün sonunda ayvayı yedi ve parmaklıklar göründü... Ama bi şekilde kurtulması lazım sizce nasıl kurtulur ??

Benim fikrim Ejder sayesinde... Çünkü Ejder kendini GENCOya borçlu hissediyo -ne kadar GENCO onu kurtarmak için bi şey yapmış olmasa da- ve gidip tarkan şerrefsiziyle konuşup bu meseleyi halledecek diye düşünüyorum böylelikle adi cüneyte de hapihane yolu görünür gibi güzel bi his var içimde ama bu GENCOnun mahpusluk günleri öle 4 5 bölüm sürmesin en fazla iki bölüm yeter artık izleyiciler olarak mutlu olmak istiyoruz dimi ???

Bi de Pınar-İlke-Sefa Abi üçlüsünü düşünmüştüm ama onlar durumu sadece GENCOnun asıl amacını söylerek açıklayabilirler ki sanırım GENCO da bu istemez o yüzden bu işi EJDER temizler diye düşünüyorum...
gencoyu allah kurtarsın Big Grin
işler iyice sarpa sardı
ama asıl bomba necatiden geliyor
pınar ilke sefa abi birde ejder.bence bunlar kurtarır...
:rolleyes:tabikide yakışıklımı yakışıklı tibet kurtarır
tatlım demiş kigencoyu allah kurtarsın Big Grin
işler iyice sarpa sardı

Çok doğru daha necatinin ne planladığını niye adamını yalovaya yolladığını bilmiyoz.
işler iyice sarpa sardı

valla yaa daha bi de o şerrefsizin bi işi var hem de sağlam bi şey benim şıpsevdi kızım da genco denen serserinin gerçek yüzünü görür gibilerinden bişiler diyodu adi...
işler iyice sarpa sardı

:)gencoyu allah kurtarsın. Smile
Sayfa: 1 2 3 4
Referans URL