Dizi Evi

Tam Versiyon: GENCO 28.bölüm yorumları 29.bölüm tahminleri
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
arkadaşlar 28.bölüm gayet güzeldi tek bi yeri anlamadım genco pınarla konuşurken ahmet özgeden uzak dursun öylese dedi ve ondan sonra pınar gencoya çok acayib baktı bişey anlamadım
29.bölüm tahminlerine gelecek olursak tek bir tahminim var kaçırılan derinin genco ve ejder kurtaracak

SeXy - BoY

vallaha bence su tarkan la ejderin arasi en kisa zamanda duzelsin diyorum !!! ondan sonra ahmet ve ozge geri barissin !!!! simdilik bukadar Big Grin
28.Bölüm tahminim , yine çok güzel bir bölümdü en sevdiğim bölümlerden biri diyebilirim Smile Genco ve Pınar'ı beraber ve mutlu görmek beni de çok mutlu ediyor Wink

29.Bölüm tahminime gelicek olursak ; Ahmet ve Özge'nin durumuna çok üzüldüm. Genco ve Pınar yine mutlu ve huzurlu günler geçirecekler zaten artık hep böyle güzel bölümler görürüz diye tahmin ediyorum Smile Açıkçası başka bi tahminim yok şimdilik bölüm sonuna bakıcak olursak bu bölümde çözülecek bir sır yok gibi görünüyor Wink
Ha bir de konuyu Beyin Fırtınası bölümüne taşıyorum.Bu bölümde sadece yorumlar olursa daha uygun olur. Yorum + Tahmin(Her ikisinin bulunduğu konu) adlı konuların Beyin Fırtınası bölümünde bulunması daha uygun olur Wink
Referans URL