arkadaşlar genconun reytınglerı ne kadar dusuk olursa olsun bıtmesı bıraz zor yanı daha uzun bolumler surecek .nedenını ise açıklim.Şimdi cuneytın suçlu olduğu ortaya çıkacak hapse gırecek ondan sonra selınle ejder arasında aşk başlıycak ejderle tarkan barışcaklar necatınınde suçlu olduğu ortaya çıkacak ailesi parçalancak necatı hapse girecek pınarın ailesi genconun suçsuz olduğunu anlıycak.Gencoya haksızlık ettıklerını anlıycaklar genconun özgenin abisi olduğunu öğrencekler ve bu sayedede genconun okulda olmasının sebebı ortaya çıkacak ondan sonra genconun ailesı depremde olduğu için aynısı necatının ailesının başınada gelıcek tibetle ilke arasında buyuk bir ihtimalle bir yakınlaşma başlıycak genco okulda öğretmen olucak sınavlara girip. pınarın ailesi gencoyu sevicek ve pınarla genco arasındaki aşkı destekliycekler tibet artık tüm ümidin kaybedicek ilkede oyle yanı kısacası reytınglere bakmayalım filmin senaryosu çok uzun bu senaryo yapılmadan filme final yapılması çok saçma olur yorumlarınızı bekliyorum.zaten bu diziyide kaldırırlarsa yerıne kuyacak ne dizi var ne de program
Yazdıklarının hepsine katılıyorum.Ama Tibetin ilkeyle değilde derinle yakınlaşmasını bekliyorum.
Şöle bi 40 bölüm sürer sanırsam.
Bitmez mi hiç ya ebediyen sürecek değil ya ilahi

Hemen bitmez zaten süreceği bölüm 35-40

Konuyu dizi yorumlarına taşıyorum. Haberlerde uygun olmuyor sanki haberi bir yerden almış gibi...
Genco'da daha işlenecek konu mevcut fakat Pınar ile Genco arasındaki tüm sırlar çözüldü sayılır. Geri kalan sırlar ise Cüneyt'in pisliğin biri olduğu , Özge Genco'nun abisi olduğunu öğrenmesi,Herkes tarafından Genco'nun Özge'nin kardeşi olduğu ve bu yüzden okula hademe olarak girdiği öğrenilmesi,Pınar babasının yaptıklarını sadece babasına anlatması, Daha sonra bu olayların Tv tarafından herkes tarafından öğrenilmesi ( Unutmadıysanız televizyoncular kıllanmışlardı Necati'den) Bunları hesap edersek arkadaşlar ; Bir olayın çözümlenmesi 2 hafta sürer diye tahmin ediyorum. Buradan ortalama 10 bölüm çıkacak. Bu olanlardan sonra ise ortaya çıkacak sorunlar da 5 bölüm falan sürse etti kaç bölüm ? Ortalama 40 bölüm... Yani dizimiz kafadan 35-40 bölüm sürecek.
Burada anlamadıgınız bişey var.bir kanal dizinin konusuna gore dızıyı bıtırmez.aldıgı reytınge gore bıtıtrır.zorakı kocanında bıtmemesı gerekırdı ama reytıng dustugu ıcın bıttı.ya hacıyatmaza ne demelı.6 bolum yapıldı onuda bıtırdıler.kanal d daıma alacagı reytıngı dusunur.çunku o kdadr ınsan oradan ekmek yıyor.reytıngı duen bıseyıd e bıtırırler.zaten genconun ılk 10 bolumundeen aldıgım zevkı alamıyorum.senarıstler ıse daha konu bulamıyor ve sacmalamaya basladılarr...son bolumde dızının saatı ıle oynadılar ve reytıngı cok kotu dustu.ıkı bolum daha boyle surerse fınal yapmadan dızı bıtıcek gıbı gozukuyor.atvde el gıbı dızısı reytıng alamadıgı ıcın bıtırıldı.