Dizi Evi

Tam Versiyon: 27. Bölüm yorumları ve 28. Bölüm tahminleri..!
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2 3 4 5
güzeldi.. duygusallık aşırı vardı bu bölümde..ve bütün bölümü sadece iki güne bölmüşler.. bi haftaya yaysalar daha güzel oluyo bence..!

tahmin: pınar uçağa biner uçakta bomba var ihbarı yapılır uçak boşaltılır pınar ve genco konuşur ve pınar vazgeçer..!
bombamıBig GrinBig Grin
ama güzel bölümdü
güzel yorum ve tahmin teşekkürler
güzel bi bölümdü ama canımı sıkan bişey varki oda 15 dkda 1 reklamdır
adamlar fazla reyting oldu diyemi böyle yapıyolar bilmiyorum ama 22 deyken 30dk da bir reklam vardı Big Grin
neyse bölüm cok güzeldi sonunda gencoyu görünce neden bilmiyorum ama ağlayasım geldi ve sonda çalan şarkıda çok hoşuma gitti gerçekten
ya herzamanki gibi güzel bi bolum oldu.Ama tek anlamadığım filmi ilk başladığında 8-9 dakka özet verdiler. zaten gun içinde özeti veriliyor ne gereği varki.bi de film ilk başladığında 5 dakka yenı bolumu verdıler ondan sonra 20 sonra 30 sonra 20 yani anlayacağınızı iyicene karıştırdılar normalde hep 20 şer dakka olması lazım bişey anlaşılmıyor.
neyse 28.bölüm tahinleine gelecek olursak bence pınar uçağa doğru giderken uçak kalkmış olucak yada genco güvenliği bi şekilde aşıp pınarı durduracak uff ya bekle bekle gelmezki şimdi 28.bölüm özeti
olabilir neden olmasın
yada genco yine bi sprmenlik da yapar pınarı wazgeçirir
Ben izleyemedim Sad İzleyeyim de benim de yorumum olsun Tongue
Sayfa: 1 2 3 4 5
Referans URL