Dizi Evi

Tam Versiyon: Genco 26.Bölüm Yorumları 27.Bölüm Tahminleri
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2 3 4 5
Gayet güzel bir bölüm oldu... Genco ve Pınar'ın uzaklaşmalarına çok üzüldüm Ejder ve Tarkan artık dost değiller... Yeni dostu Genco Ejder'in Özge ile Ahmet yaklaşımına sevindim... En sonunda patladın Pınar bende senden bunu bekliyodum... İlk konuşmalar rüya diye üzülmüştüm ama bölümün sonu hoşuma gitti.

Tahminlerime gelicek olursak ; Pınar bence yurtdışına çıkmayacak... Necati'nin yaptığı pisliği artık herkes yavaş yavaş öğrencek. Televizyoncular zaten o zaman şüphelenmişti , onlar bi hamle yapıcak gibi bi his var içimde sanki Tabiki Genco'da olanları öğrencek ve Pınar'ın kendinden neden uzaklaştığını anlayacak... Ama Özge'nin tepkisi ne olur bilemem. Dostu ile küsceği yok ama babasına karşı çok sinirli olacağından eminim...
bende beğendim.ilke'ye biraz sinirim bozuldu.aslında pınar hiç olmamış olsaydı sevgili olsunlar dedi.onları birbirine yakıştırıyorum.sonunda pınar'ın evinin önüne polis geldi.tibet çağırdı bence.sonunu beğendim.ama necati gene genco'dan bildi.sinir oldum.adamın adı çıktı yaa...en başta pınar babasıyla konuşması rüya olunca benim de hoşuma gitmemişti.tibet ilke'nin genco'dan hoşlandığını anlamış olabilir.okulun kantininde kahve alırken konuştukları biraz ele verir gibi oldu.anlamamış olsa bile yakında herkes anlıycak gibi.daha aklıma bişey gelirse söylerim.yazarken unuttuklarım olddu da... Smile
harikan demiş kitibet ilke'nin genco'dan hoşlandığını anlamış olabilir.

Daha önceden de araba da iken söylemişti zaten Smile Aşkta da kazanıcam diye çoktan anladı Tibet Smile
harikan demiş kibende beğendim.ilke'ye biraz sinirim bozuldu.aslında pınar hiç olmamış olsaydı sevgili olsunlar derdi.onları birbirine yakıştırıyorum.sonunda pınar'ın evinin önüne polis geldi.tibet çağırdı bence.sonunu beğendim.ama necati gene genco'dan bildi.sinir oldum.adamın adı çıktı yaa...en başta pınar babasıyla konuşması rüya olunca benim de hoşuma gitmemişti.tibet ilke'nin genco'dan hoşlandığını anlamış olabilir.okulun kantininde kahve alırken konuştukları biraz ele verir gibi oldu.anlamamış olsa bile yakında herkes anlıycak gibi.daha aklıma bişey gelirse söylerim.yazarken unuttuklarım oldu da... Smile
ya tuhaf bişey oldu 2 tane yazı çıktı.biri düzeltebilir mi?tibet araba da anlamıştır diyorsun ama insan hemen konduramaz ki "ACABA?" der.yani o zaman şüphelenmiştir.şimdi emin olmuştur her halde.onu diyorum ben.
pınarın babasına patlaması çok iyi oldu...gencodan kaçması doğru değil...en azından ona neler olduğunu söylemesi gerekir..ilkeye bende sinir oldum..herşeyde pınarı gencodan uzak tutmaya çalışıyor..sinir şey...
İlke ve Tibet tam sinir insanlar !
Sayfa: 1 2 3 4 5
Referans URL