Başlıkta da belirttiğim gibi ; Genco dizisi ile ilgili müzikleri sadece bu başlık altından istek yapalım arkadaşlar. Başka başlık açarsanız aksi taktirde kilitlemek zorunda kalacağım...
ok sagol kardes bu iyi bisey

hiç olmasa karisik olmaz !!
o zaman şu aralalarda çalan müzikleri bulabilir misiniz.mesela 19. bölümde tibet panodan nişan davetiyesini alırken gıtarla sanırım bı parca calıyodu.yada pınar bankta tek basına otururken kemanla karısık gıtar sesı vardı...
genconun pınardan ayrıldığı bi bölüm vardı.hatta çocukluk arkadaşı ilke diziye yeni girmişti.bölümün sonunda parçayı çaldıktan sonra ilke onu alkışmıştı ve orda bitmişti.ben genconun çaldığı o müziği arıyorum.arda dizinin içiinde de çalıyor.
rudolf demiş kio zaman şu aralalarda çalan müzikleri bulabilir misiniz.mesela 19. bölümde tibet panodan nişan davetiyesini alırken gıtarla sanırım bı parca calıyodu.yada pınar bankta tek basına otururken kemanla karısık gıtar sesı vardı...
Yakın bölümlerden birinde çaldıysa örnek verebilir misin ? Uzak bölümlerdekini hatırlayamıyorum da
Ya da vidyosunu koysan yardımcı olmaya çalışırım 
klavyeci_çocuk demiş kigenconun pınardan ayrıldığı bi bölüm vardı.hatta çocukluk arkadaşı ilke diziye yeni girmişti.bölümün sonunda parçayı çaldıktan sonra ilke onu alkışmıştı ve orda bitmişti.ben genconun çaldığı o müziği arıyorum.arda dizinin içiinde de çalıyor.
Onu bizde aradık ama iyi bi sonuça varamadık. Ama elimize geçerse buraya koyacağımıza emin olabilirsin 
12.01.2008 de yayınlanan bölümde ilke'nin ağlayarak kemanla çaldığı melodiyi arıyorum arkadaşlar.. lütfen yardımcı olun..
daha önce nihavent longa isimli oalrak verilen melodi değil. onu istemiyorum karıştırmayalım lütfen. arkadaşın biri öyle bi cvp yazmış da..