Evet arkadaşlar dizi her zaman ki gibi manyaktı... Neler olucak çok merak ediyorum. Genco ve Pınar'ın araları çok iyiydi. Ahmet ile Özge'ye üzüldüm ama onlarda çok tatlılar Gelelim Tibet'e ; tek başına kalıverdi yazık Şeker surat seni hiç sevmiyoruz...
26. Bölüm yorumlarıma gelicek olursak vallah çok karışıcak ortalık ne olacağı belli değil babasını terkedebilir Pınar... Genco'ya da sen haklıydın falan diyecektir... Tibet de Pınar'ı kaybeder diye düşünüyorum. Ahmet ile Özge arası düzelir belki Başka bi tahminim yok .
Yaa uyuz oluyorum şu cüneyte her konuşmasında boğazını sıkmak istiyorum

Ama süper bi bölümdü pınar tibetede söledi gencoyu kalbimden atamadım diye.Artık pınar genconundur diyebiliriz

26.Bölüm tahminlerim ise;
1-Pınar babasını karşısına alabilir.Hesap sorabilir yada
2-Babasının yaptığı olaydan sonra kendisi vicdan azabı çekip genconun yüzüne nasıl bakarım diye ondan uzak durabilir.Şimdilik bu kadar

pınar bi garip kişilik.. Genco ya mı üzüleceek yoksa babasına mı üzüleceek. Gencoyu tekrar saldırgan olarak görebilme olasılığıda var.. sağı solu belli değil kızın.. Özge de resman artık ahmeti sömürüyor yazık ahmete yaaa.. iç hizmetleri şefini haftanın yavşayan elemanı ilan ediyorum.. Genco piyano çalamayacak; çok acıklııı

haftayakii bölümü iple çekiyorum..
Not:bunları ben yazmadım.. Bunların hepsi palavra yok böyle şeyler.. kendinizi kaptırmayın

Senaristlerin attığı taklalar..

Aaa ben genconun elinin yaralanmasını unuttum

Genco belli bir süre piyano çalamıcak tabi piyano başınada pınar geçer.

Anlıyacağımız 26.Bölümü 4 Gözle bekliyoruz.
En azında pazartesi gelsede özete kavuşsak.

o da gelir merak etmeyin.. Zaten ben bu haftaların neden bu kadar çabuk geçtiğini anlayabilmiş değilim.. yarıyıl tatili geldi çattı.. bir süre çok sevdiğim arkadaşlarımdan ayrı kalacağım.. Tatil felam istemiyom ben