Dizi Evi

Tam Versiyon: 25.Bölüm Yorumları 26.Bölüm Tahminleri
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2
Evet arkadaşlar dizi her zaman ki gibi manyaktı... Neler olucak çok merak ediyorum. Genco ve Pınar'ın araları çok iyiydi. Ahmet ile Özge'ye üzüldüm ama onlarda çok tatlılar Gelelim Tibet'e ; tek başına kalıverdi yazık Şeker surat seni hiç sevmiyoruz...

26. Bölüm yorumlarıma gelicek olursak vallah çok karışıcak ortalık ne olacağı belli değil babasını terkedebilir Pınar... Genco'ya da sen haklıydın falan diyecektir... Tibet de Pınar'ı kaybeder diye düşünüyorum. Ahmet ile Özge arası düzelir belki Başka bi tahminim yok .
Yaa uyuz oluyorum şu cüneyte her konuşmasında boğazını sıkmak istiyorumSmileSmile
Ama süper bi bölümdü pınar tibetede söledi gencoyu kalbimden atamadım diye.Artık pınar genconundur diyebilirizTongueTongue
26.Bölüm tahminlerim ise;
1-Pınar babasını karşısına alabilir.Hesap sorabilir yada
2-Babasının yaptığı olaydan sonra kendisi vicdan azabı çekip genconun yüzüne nasıl bakarım diye ondan uzak durabilir.Şimdilik bu kadarCool
pınar bi garip kişilik.. Genco ya mı üzüleceek yoksa babasına mı üzüleceek. Gencoyu tekrar saldırgan olarak görebilme olasılığıda var.. sağı solu belli değil kızın.. Özge de resman artık ahmeti sömürüyor yazık ahmete yaaa.. iç hizmetleri şefini haftanın yavşayan elemanı ilan ediyorum.. Genco piyano çalamayacak; çok acıklııı Smile haftayakii bölümü iple çekiyorum..

Not:bunları ben yazmadım.. Bunların hepsi palavra yok böyle şeyler.. kendinizi kaptırmayınSmileSmile Senaristlerin attığı taklalar..Rolleyes
Vallah Pınar Genco'nun eve taşınırsa hiç şaşırmayın derim Smile İlke'de çatlasın Smile
Aaa ben genconun elinin yaralanmasını unuttumSmileSmile
Genco belli bir süre piyano çalamıcak tabi piyano başınada pınar geçer.TongueTongue
Anlıyacağımız 26.Bölümü 4 Gözle bekliyoruz.
En azında pazartesi gelsede özete kavuşsak.SmileSmile
o da gelir merak etmeyin.. Zaten ben bu haftaların neden bu kadar çabuk geçtiğini anlayabilmiş değilim.. yarıyıl tatili geldi çattı.. bir süre çok sevdiğim arkadaşlarımdan ayrı kalacağım.. Tatil felam istemiyom ben Sad
atemuer demiş kialin bu tahminde bendenWink

genco eli yaralandigi icin bi süre piyano calamaz, o nedenle orkestrada piyano isi pinara kalir.tabi bu bizim nami deger gicik ilkeyi hic memnun eder .

tibet orkestraya sponsör olur, amaci gencoyu orkestrayla birlikte yurt disi turnelerine yollayip, pinardan uzaklastirmaktir...ama pinarin orkestrada görev almasiyla bu düsüncesi geri teper.

Pinar babasinin suclu oldugunu ögrendiginde ona tepki gösterir(hatirlarsiniz babasinin bicaklandigi bölümde , suclu babamda olsa cezalandirilmalidir demisti)...pinarin herseyi ögrenmesinden sonra genco kendi gerceklerini pinara anlatir.tibet`in genco ya cevirdigi silah bu sebeple tibete dogrulmus olur.cünkü pinar ve genco arasinda baska bi sir kalmaz.

Tv programcilari necati beyi iyice kurcalarlar ve aciklarini yakalarlar.

Cüneyt hakkinda bise söylemek istemiyorum (adi batasicaSmile)

Ahmet ve özge beraberliklerinde bi orta yol bulurlar.sevginin gücü onlarida ayni yolda birlestirir.

Özge necati amcanin ,ailesinin katili oldugunu ögrenir...sonrasini siz düsünün Wink

yuh be nerdeyse diziyi bitiriyodum, kusura bakmayin Smile

ben büyüyünce müneccim felanmi olsam acep Wink

bu arada bi seyide sizlerle paylasmak isterim, pinarla genco baristiklarinda sanki ben sevgilimle barismis gibi hissediyorum, aslinda dizi kolikligim yoktu benim ama beni bu havalar mahvetti sanirim Smile...helal olsun senarist arkadaslara...kaliteli konu secmisler

sitenin yapiminda emegi gecen dostlarada kocaman tesekkürler...emege saygi icin 3 defa!, sagol sagol sagooolll!!! ;-)
Sayfa: 1 2
Referans URL