Dizi Evi

Tam Versiyon: 25.Bölüm Tahminleri
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2 3
Hadi 25.Bölüm Tahmileri buradan olsun

Bence genco herşeyi bildiğini söyleyecek.Ahmet utancak ahmet suçlu haliyle özgeye tavır yapacak.Özge ahmetden soğuyacak Big Grin
genco ahmet'e kardeşine bu kadar karışamamasını isteyecek...üzmemesini falan yani...
Ahmetde bu duruma bozulcak üzülecek ayrılık bekleyebilirmiyiz özge ahmet arasında
kucuk bi ayrilik olurSadSmile
özge zaten ahmet'ten soqudu ahmet bana ters böyle diyerekten tawır yapar ancak genco herşeyi bildiqini anlatıp sonra da kardeşine iyi bak sana güweniyorum tarzında konusacak ancak onu sakın üzme ahmet dicek cünkü kendinden bile sakınıyo özgeyi ahmet bu durumu anlıcak ve özgeden özür tarzında bi dawranış sergiliyecek özge cok kırıldı gercektende cok kötü bi durumda kaldı özge kolay diiL misafirsin ve ewde herkes sana tawır yaptı napabiLirsin ki bunlar benim tahminlerim Big Grin nasıL ?? Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin
guzel tahminWink ahmetle genco kavga yapsalar yaSmileSmileSmileSmileSmile
genco ahmete herşeyi bildiğini söyleyecek.genco özgeye iyi bak diyecek ahmete.bence araların da tartışma olmaz.çünkü genco ahmete çok güveniyor.hatırlarsanız iki bölüm önce genco ilkeye özgenin aşık olduğu kişi öyle güvenilir ki rahatça arkanı yaslayabilirsin.yaslayıncada birdaha arkana bakmana gerek yok dedi.ondan dolayı ahmeti uyarıcak.
Sayfa: 1 2 3
Referans URL