Dizi Evi

Tam Versiyon: Msn de Hareketli Görünme...
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Evet arkada?lar bunu bilenleriniz vardyr belki ama ben bilmeyenler için yazyyorum.Ayryca eskiden bu yöntemle ofline iken size yazylemm mesajlar cep telimize gelirdi ama artyk ücretli oldu o sistem,bizde bu ?ekilde yaparak mailimize gelmesini sa?lyyoruz.Ve off line iken bize yazylanlary mailimize bakyp görebiliyoruz.

http://www.mobile.msn.com girin

Kendinizi üye edin üyelikten 30 dk sonra felan cewrimdysy yerine hareketli görüneceksiniz siz kapaly iken size yazylanlar ise mail adresinize gelecek.

Kullanymy:
Joyn Now dyyorsunuz.Daha sonra kullanycy ady ve ?ifrenizi yazarak giri? yapyyorsunuz.Wireless service provider: kysmynda OTHER y seçiyoruz.Daha sonra next diyoruz.Nexte dedikten sonra ise "My device has text messaging " bu kysym tikli olmaly.Altynda Type your mobile address kysmyndaki bo? kutuya mail adresimizi yazyyoruz.Next dedikten sonra ise "I have read and agree to the pricing and terms of use" yazan yerin yanyndaki kutuyu i?aretliyoruz.Yani sözle?meyi kabul ediyoruz ve tekrar next diyoruz.?imdi ise kar?ymyza comfirmation code kysmy çykacak.Buraya ise mailimize gelen kodu yazacagyz.Yalnyz dikkat edin kod junk maile de gelebilir.Mailimize gelen kodu buraya girdikten sonra next diyoruz.Bu i?lemleri yaptyktan sonra msn i açyp kapadygynyzda Listenizdeki ki?ilerin mobil aygytynyza anlyk ileti göndermelerine izin vermek istermisiniz ?eklinde bir uyary gelecek.Bunu evet olarak cevaplyyoruz.Daha sonra durumunuzu çevrimdy?y yapyp ba?ka bir msn den kendinize bakarsynyz durumunuz hareketli olarak gözükür ve de size yazylanlar mail adresinize gelir.Ayryntyly bir ?ekilde anlattym çünkü bazy arkada?lar yapamamy?lar.

Not:Join now diyip kullanycy ady ?ifresini girdikten sonra other seçene?i çykmayan arkada?lar maillerine girip ülkeleri e?er usa olarak seçiliyse onu Türkiye olarak de?i?tirmeleri gerekiyor.

Dipnot: Daha önceden hotmail dy?ynda hiçbi mailde çaly?myyor denmi?ti bize ama birkaç arkada?tan ö?rendi?imiz kadaryyla di?er farkly uzantyly adreslerinizde de bunu yapabiliyormu?sunuz.Ayryca konu içinde yo?un olarak bunu nasyl iptal ederiz diye sormu?lar.O konuya da cevap verelim.Yine vermi? oldu?um adrese yani http://www.mobile.msn.com buraya giriyorsunuz,kullanycy ad ve ?ifrenizle giri? yaptyktan sonra delete my account derseniz iptal etmi? olursunuz.Ve altyna çizerek söylüyorum yukaryda anlatty?ym i?lemleri yaparken asla telefon numarasy girmiyorsunuz,birkaç ki?i tel nosuna yönlendirme yapmy? ve fatura gelmi?.Benim anlattygym olay tamamiyle mail adresine yönlendirir ve de telefon faturanyza yansymaz.Saygylar...
te?ekkürler...
Paylaşım için teşekkürler Wink
sağol paylaşım için...
Referans URL