12-16-2007, 08:26 AM
12-16-2007, 08:29 AM
bence de pınar tibetin yanında kalacak..
ejder hapiste bi bölüm daha kalır bence sonra herşey belli olur..
ve de ahmet gencoya özgeyle sevgili olduklarını söyleyecek..!
ejder hapiste bi bölüm daha kalır bence sonra herşey belli olur..
ve de ahmet gencoya özgeyle sevgili olduklarını söyleyecek..!
12-16-2007, 08:32 AM
pınar gencosuna gider artık içi rahat bi şekilde. ama ilke'ye yazık olcak.o çok kötü olur... bence genco daha sonra ilke ile birlikte olsun.o ikisi de yakışıyorlar açıkcası.en azından ben yakıştırdım.ejder nezarethaneden çıkar 24. bolumde...
12-16-2007, 08:35 AM
Walla pınar gencoyla gitsin
Ejder hapishaneden çıksın
Cüneyt yerin dibine girsin
Ahmet gencoya özgeyle sevgili olduklarını söylesin
Yeter benim için
Çok şeymi istedim ne

Ejder hapishaneden çıksın
Cüneyt yerin dibine girsin

Ahmet gencoya özgeyle sevgili olduklarını söylesin
Yeter benim için
Çok şeymi istedim ne

12-16-2007, 08:44 AM
keşke gitse ama pınar bu halde tibeti yalnız bırakamayacak bence..ya üçü beraber gidecek yada genco yalnız dönecek. pınara umutla baktı ama pınar iki arada bir derede yine gencoyu ne kadar sevse de tibetin babasına karşı sorumluluk hissediyor.Yine de inş. gencoyla gider.
bu arada cüneyt tam bir yalakaydı bugün gerçek yüzünü bir tek özge anlıyor okulda ama kimse onu dinlemeyek.
Ejder ile tarkanın arası bozuldu tarkan herşeyi ortaya çıkaracak ama ejdere karşı kırgınlığı uzun süre geçmez yine de gönlünü alır ejder..
ne olacak bu özge ve ahmetin hali)))
çok güldüm konuşmalarına...ayrı tellerden çalıyorlar valla.Bu ilişki ne kadar sürer bilmem ama çok eğlenceliler gerçekten.Genco artık iyice alıştı hatta ahmetin halini gülümseyerek izliyor ahmet artık konuşmalı gecoyla..
bu arada cüneyt tam bir yalakaydı bugün gerçek yüzünü bir tek özge anlıyor okulda ama kimse onu dinlemeyek.
Ejder ile tarkanın arası bozuldu tarkan herşeyi ortaya çıkaracak ama ejdere karşı kırgınlığı uzun süre geçmez yine de gönlünü alır ejder..
ne olacak bu özge ve ahmetin hali)))
çok güldüm konuşmalarına...ayrı tellerden çalıyorlar valla.Bu ilişki ne kadar sürer bilmem ama çok eğlenceliler gerçekten.Genco artık iyice alıştı hatta ahmetin halini gülümseyerek izliyor ahmet artık konuşmalı gecoyla..
12-16-2007, 09:26 AM
eğer pınar genco'ya giderse dizi bitiyo demektir dizinin devamı açısından tibete gitmesi lazım ki sonralardan genco ilke yakınlaşmasıyla dizi bi kaç bölüm kazansın ondan sonra yine birleşme çabaları devam edicektir dizi selameti açısından bunlar cok dogal şeyler !... 

12-16-2007, 07:21 PM
tibet pınara git dedi ama pınar tibetin yanında kalacak.genco buna bir şey demiyecek çünkü aynı şey kendisininde başına geldiği için tibeti anlıyor.bnce ejder çıkar 24.bölümde çıkar.tarkan sinirlendi bu olayı en hızlı şekilde çözecek.ahmet önce gencoyla konuşacak sonra özgenin ailesi ile tanışacak.pınar ile genconun beraber olduğuna tamamen inan ilke de avucunu yalayacak