Dizi Evi

Tam Versiyon: kardelenin hikayesi
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2
Günümüzden yyllar önce iki çiçek varmy? bu çiçekler birbirlerine öyle sevdalyymy? ki bahar gelipte di?er çiçeklerle açtyklarynda erkek çiçek di?i çiçe?i di?er çiçeklerden kyskanyrmy? ve sevdi?ini onlarla payla?mak istemezmi?.

Birgün erkek çiçek hayal kuruyormu? sevdi?ini daha çok görebilmek için ; ky?yn açmayy dü?lemi? ve bahar gelipte açtyklarynda bu hayalini sevdi?ine anlatmy? ve bu fikir sevgilisinin çok ho?una gitmi? ve bir daha ki ky? birlikte açmak üzere sözle?mi?ler.Bahar bitipte ky? geldi?inde erkek çiçek sabyrsyzlanmy? açmak için ve o üstünü bir yorgan misali saran kara ve so?u?a aldyrmadan kary delip çykmy? sevdi?ini beklemeye ona olan hasretini dindirmeyi dü?lemi? ama zaman su gibi akyp gitmi? vakit geçtikçe sevdi?inden umudunu kesmi?, umudu tükenen erkek çiçek boynunu bükmü? ve o acy so?u?unda etkisiyle solmu? kurumu?.

Sevdi?ini aldatan ve gelmeyen çiçe?e HERCAY ve sonsuz bir a?kla sevdi?i için hayatyny veren erkek çiçe?e de

KARDELEN ÇYÇE?Y denmi?.

SEVEN SEVDY?Y YÇYN KARDELEN OLMA
çok güzel hikaye okurken sanki kendim mi?im gibi geldi
yaw a?latyonuz nan beni SadSad Big Grin
saol elıne sağlıkWinkWink
çok güzel ama sonu kötü bitmiş Sad
Hmm bunu biliyodum saolWink
Paylaşım için teşekkürler Wink
Sayfa: 1 2
Referans URL