Dizi Evi

Tam Versiyon: 23.bölüm tahminleri
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2 3
tibetin babasının ölümünden sonra pinar tibete gencoyu halen sevdiğini onu unutamadığı söyleyemiyecek
sizin yorumlarınızı alalımWink

pc_kurdu

sana katılıyorumWink
Ayriyetten selinin fotolarda internete düşer.
ya dizi yeni bitti yaaavv... bismillah Big Grin biter bitmez direk konu açmışsınız Smile nöbet bekliyorsunuz galiba....
şaka şaka... TongueSmileBig Grin
tibet'in yanında olacak pınar.bişey diyemez. ilke bunalıma girebilir.girmese bile huysuzlaşabilir.
ben ilke'nin bu bölümdeki davranışlarından genco'nun biraz şüphelenmesini beklerim.ama tabi çocukluk arkadaşına hemen konduramaz.zaten gözü bi pınar'ı görüyor ama yine de şüphelenmesini beklerim işte.
23. bölümde olmasa bile daha sonraki bölümler de bu derin ejder'e aşık olmasın.baksanıza hoşuna gitmeye başladı u bölümde.
@romantik_17 Ayriyetten selinin fotolarda internete düşer. demişniz ama son anda ne dedi adamın adı neydi her neyse yanlış fotograflarmış arkadaşı ejderi düşündü senden kıymetlimi dedi ve fotoğrafları satmayı istemedi.Cüneyt şsizlik yapıp aldı ama onlar düşmeyecek internete sıkı bir polis araştırması olsa hangi bilgisayardan yüklendiği belli olur filme biraz web hacking karıştırırlarsa eğer Big Grin cüneyt ve arkadaşının başı altından çıktığı anlaşılır
bence selının vıdeosunu yıne ejder bı sekılde acıga cıkaracak cuneytı suc ustu yapacak boylelıkle selın ıle daha samımı olacaktır. ben ilkeden ileriki bolumlerde bı cinlik beklıyorum acıkcası
pınar bu aralar tibetin yanında olacak cunku tibetin artık kimsesi yok.bu durumu genco olgunlukla karşılayacak.ama ara sıra pınara baskı yapacak genco.artık sole diye.selin de artık ejder ile iyice arkadaş olcak.bir kaç bölüm sonra onların arasında da birşeyler olacak.bu arada ilkede yavaş yavaş pınar ve genconun başına bela olacak.onları okulda hiç yalnız bırakmayacak genco da bu durumu fark edip ilkeyle konuşacak.WinkWinkWink
Sayfa: 1 2 3
Referans URL